GARANCIA A MEGBÍZHATÓ MINŐSÉGRE - HOSSZÚ ÉLETTARTAMRA

  

A turbina és a tengely megfogatása minden esetben 3 ponton történik (120°-ban) a stabilabb,  kiegyensúlyozottabb forgás biztosítása érdekében. Így erős, akár orkán erejű szél esetén sem tud a huzatfokozó beremegni, túlpörögni, hiszen a 120°-os rögzítéseknek köszönhetően a huzatfokozó szerkezeti felépítése bármilyen égtáj felől érkező széllel szemben meg van támasztva.

 

 3 ponton turbina

 

Éppen ezért érdemes elkerülni a 180°-onként, azaz mindössze két ponton rögzített turbinasapkás kivitelű termékeket, hiszen azokat egy erős, a rögzítésekre merőlegesen érkező szél könnyedén megkárosíthat a kulcsfontosságú támasztások hiányában.

 

Termékünk nem tartalmaz forgóalkatrészeket (például tűgörgőscsapágyat), ehelyett támasztó siklócsapágy található benne, amely egy 12 mm-es körátmérőjű tengely forgását biztosítja. A tengely és a turbina összeszerelve csak együtt mozoghat.

 

A korábban említet 180°-onként rögzített termékekben 6 mm vékonyságú tengely van, amely a hiányos támasztásnak köszönhetően erős oldalirányú szél hatására eldeformálódhat, s működésképtelenné válhat.

 

A huzatfokozó turbina hatékonysága, teljesítménye az elhelyezés magasságától is függ. Célszerű minél magasabban (közvetlenül a tetőgerinc fölé) elhelyezni, ügyelve arra, hogy ne kerüljön szélvédett helyre, így a szél minden éghajlati irányból könnyedén forgásba tudja  hozni a huzatfokozót. A forgás következtében a kéményben, csőjáratokban vákuum, illetve kényszerhuzat keletkezik, amely biztosítja az állandó légcserét, a füstgázok eltávolítását.

 

 A turbinalapátok rögzítése ponthegesztéssel van  megoldva, így törekedve a kiegyensúlyozásra, és a lehető  legkisebb tömeg elérésére. Ennek köszönhetően a  turbinasapka érzékenyebbé válik a légmozgásokra, könnyedén forgómozgásba jön kisebb szelek esetén is.

 


 

A turbina és a szerelő adapter anyaga rozsdamentes-saválló koracél, mely ellenáll a kiáramló gázok okozta kémiai folyamatoknak, így időjárásálló és hosszú élettartalmú. Tűzálló-hőálló, akár 200°C-ig is.

 

Termékeinkre 5 év garanciát vállalunk! A garancia fenntartásának egyetlen feltétele az időszakos olajcsere elvégzése.

www.000webhost.com